Medarbetare

Medarbetare Dalarna

Sara Jöngren, verksamhetsledare

Sara_mitt

Mobil: 0702-05 82 89
E-post: sara.jongren@coompanion.se

Sara är företagsekonom med inriktning på marknad och kommunikation. Förutom att Sara är ytterst ansvarig för vår verksamhet håller hon gärna i utbildningar, föreläser och ger rådgivning till alla som vill starta företag tillsammans. Sara har också uppdrag inom idrotten och driver egen verksamhet inom friskvård och gruppträning.


Bengt Sundgren, rådgivare och projektledare

Bengt_mitt

Mobil: 0705-61 17 05
E-post: bengt@coompanion.se

Bengt är företagsrådgivare och projektledare framförallt inom kooperation och social ekonomi. Den breda kompetens Bengt besitter innefattar lokal utveckling, entreprenader och socialt företagande där rådgivning präglas av folkrörelsepedagogik, processer och nätverksbyggande.

Bengt har arbetat med kooperativt företagande och kooperativa frågor sedan 1994. Sedan 2008 är Bengt projektkoordinator för Entrécoop som är ett Regionalfondsprojekt mellan Coompanion Gävleborg, Värmlandskooperativen och Coompanion Dalarna. Bengt är också ordförande i Föreningen Social ekonomi i Dalarna.


Malin Fahlström, ekonom och administratör

Malin_mitt

Mobil: 0703-55 55 47
E-post: malin.fahlstrom@coompanion.se

Malin är ekonom med ansvar för bland annat bokföring, löner och det som hör till den löpande administrationen på kontoret. Speciellt bra är Malin på projekt- och EU-redovisning.

 


Maria Stenis, projektledare

Maria_mitt

Mobil: 0703-55 57 11
E-post: maria.stenis@coompanion.se

Maria arbetar med företagssamverkan och rådgivning till grupper som vill starta företag. Förutom sin anställning på Coompanion är Maria själv småföretagare och sitter som styrelseledamot i Sollerö Konsumentförening ekonomisk förening.