6 september 2019

Workshop – för ökat samarbete med sociala företag, 10 okt

Välkommen till en halvdag där ni får ta del av en del av ASF-akademins arbete med att kvalitetssäkra arbetsträning på ASF-företag i Dalarna. Syftet med träffen är att i dialog med er myndigheter och kommuner se hur vi kan utveckla samarbetet.

ASF-Akademin vill att arbetsintegrerade sociala företag ska vara det självklara valet för myndigheter som stöttar människor på väg tillbaka till arbete. Därför utbildar ASF Akademin företag runt om i landet för att deras arbetsträning ska bli ännu bättre och kvalitetssäkrad. Projektet utbildar även ledare i företagen för att kunna möta de unika förutsättningar som finns i just sociala företag.

ASF Akademin är ett ESF-projekt som pågår till augusti år 2020.

Här finns programmet

Tid: Den 10 oktober klockan 11.30 -15-30

Plats: Teknik dalen, Borlänge

Mejla er anmälan till anki.markstrom@coompanion.se

Dela