19 maj 2020

Service och organisering i landsbygder, seminarium 10 september

Coompanion Dalarnas projekt ”Lokal HUB landsbygdssamverkan – kommersiell service och besöksnäring” har bjudit in Patrik Cras, forskare på SLU, att hålla ett seminarium i Dalarna.

Ur programmet:

Patrik Cras är socialantropolog och forskare vid avdelningen för landsbygdsutveckling på SLU. Han arbetar med forskning och utbildning om organisering, politik och förvaltning med fokus på landsbygdssamhällen i Sverige. Seminariet bygger vidare på bokkapitlet Service i framtidens landsbygdssamhällen i antologin Nya Visioner för landsbygden och avhandlingen Landsbygdssamhällets medborgarskap som har fokus på organiseringen av service på svensk landsbygd. Seminariet är kostnadsfritt, inkl fika och lunch.

Tid: Torsdag 10 september kl 9:30-15:00
Plats: Dalarna Science Park, lokal ”Christoffer”, Forskargatan 3, Borlänge – eller delta digitalt!

Inbjudan (pdf) finns här

Anmäl dig här

Vid förhinder är det viktigt att du meddelar oss i god tid. Om du anmält dig och uteblir från seminariet utan att meddela oss, fakturerar vi dig 300 kr exkl moms.

Projekt ”Lokal HUB landsbygdssamverkan – kommersiell service och turism”, syftar till att utveckla samverkan mellan kommersiell service och besöksnäring samt skapa ett förstärkt lokalt nätverk. Samverkan ska stärka den kommersiella servicen och besöksnäringen i bygden genom kunskaps- och affärsutveckling. Projektet pågår 2019-2020.

Dela