Medarbetare

Medarbetare Dalarna

Sara Jöngren, verksamhetsledare

Sara_mitt

Mobil: 0702-05 82 89
E-post: sara.jongren@coompanion.se

Sara är vår Verksamhetsledare i Dalarna och är ytterst ansvarig för verksamheten. Sara håller gärna i utbildningar, föreläser och ger rådgivning till alla som vill starta företag tillsammans. Sara har också uppdrag inom Länsstyrelsen Dalarnas insynsråd, idrotten och driver egen verksamhet inom hälsa/friskvård.


Bengt Sundgren, rådgivare och projektledare

Bengt_mitt

Mobil: 0705-61 17 05
E-post: bengt.sundgren@coompanion.se

Bengt är en utav våra rådgivare och projektledare. Han har också bred kompetens och mångårig erfarenhet inom arbetsintegrerande socialt företagande och lokalutveckling i länet. Bengt är också vår representant i UtvecklingsDialogDalarna (Upphandlingsfrågor) och arbetar i nära samverkan med Region Dalarna för att utveckla socialt företagande i Dalarna.


Malin Fahlström, ekonom och administratör

Malin_mitt

Mobil: 0703-55 55 47
E-post: malin.fahlstrom@coompanion.se

Malin är ekonom med ansvar för bland annat bokföring, löner och det som hör till den löpande administrationen på kontoret. Speciellt bra är Malin på projekt- och EU-redovisning.


Maria Stenis, rådgivare och projektledare 
Maria_mitt

Mobil: 0703-55 57 11
E-post: maria.stenis@coompanion.se

Maria är certifierad rådgivare och projektledare hos oss. Hon arbetar med rådgivning till grupper som vill starta företag och lokalutveckling.
Maria är också vår projektledare i LEAWX Dalarna/Gävleborg där vi arbetare med Lokal Ekonomiska Analyser i bygder runt om i länet. Förutom sin anställning på Coompanion är Maria själv småföretagare och sitter som styrelseledamot i Sollerö Konsumentförening ekonomisk förening.


Anki Markström, processledare

Mobil: 070-385 40 74
E-post: anki.markstrom@coompanion.se

Anki är vår processledare i projektet LEAWX Dalarna/Gävleborg. Hon har lång erfarenhet av omställning- och arbetsmarknadsfrågor. Anki har också stor kunskap om process stöd och grupp coachning vid olika projekt samt erfarenhet av att vara projektledare för EU-projekt.

 


Vår styrelse

Ordförande Anna Hed, Mora kommun
Vice ordförande Kristina Svensson, ABF
Abbe Ronsten, Säters kommun
Camilla Garbergs, Älvdalens kommun
Martin Bengtsson, Hushållningssällskapet
Lina Renberg, ALMI Gävle/Dalarna
Anita Boman Daniels, LRF